"Twingly statistik"

tisdag 13 februari 2018

Lugn mage.....fettisdag...så typisktDet verkar som om Albins mage har stabiliserat sig nu, peppar, peppar....Det blev trångt i soffan när matte skulle kolla på OS-sändningarna. 


Hantverkare skulle komma och hänga upp radonmätare här i lägenheten idag. De skulle komma någon gång mellan 8 - 16 och självklart kom de inte förrän vid 15-tiden. Varför kan de inte precisera tiden lite bättre, som förmiddag eller eftermiddag, undrar matte?

Dagens planer för matte blev förstörda eftersom hon måste vara hemma och vänta tills de kom. Eftersom det är fettisdagen idag så hade matte tänkt bjuda Robban på kondis. Matte ville gärna äta en semla just på denna dag och dessutom hade det varit roligt för henne att komma ut och se lite annat folk. Nu hann de inte det  eftersom Robban var tvungen att åka senast kl 17 för han skulle iväg och lyssna på en föreläsning i Eskilstuna. Och innan han åkte skulle de äta middag. Så typiskt!

Robban åkte och köpte en semla till matte innan han åkte vidare men det var ju inte samma sak precis.

Vi har gått de vanliga promenaderna med Robban 


Här var det ganska så mycket snö kvar men för övrigt är det riktigt slaskigt. Det kom regnblandad snö  på förmiddagen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar