"Twingly statistik"

fredag 23 februari 2018

Promenader....JR....OS....

Vi har förstås gått de vanliga promenaderna med Robban. Idag såg vi lite mer hundar ute men det beror väl på det sköna vädret kan jag tro.....Albin blev helt "galen" när vi mötte grannens lilla Jack Russell trots att det är en supersnäll kille. 

Vi tror att han påminns om en tik av samma ras som vi bodde granne med i Nynäs för den tiken var inte alls snäll mot andra hundar oavsett storlek på hunden som hon mötte. Tror Albin blev rädd för henne. Matte berättade att tiken även utmanade hennes St bernhardstik Vera en gång men det skulle den inte ha gjort för Vera blev riktigt arg och tiken fick sig en ordentlig tillsägelse. Därefter var JR-tiken knäpptyst så fort Vera var i närheten.


Älskade Vera opererades för akut livmoderinflammation och dog två månader senare av cancer och det alldeles för tidigt. En helt underbar tik.

2009-05-17  -  2013-05-26


För övrigt har det inte hänt så mycket. Matte hade tvättstugan och körde flera maskiner tvätt. 

Annars har hon mest kollat på de osannolika svenska framgångarna i OS och inte minst då i skidskyttet...så spännandeMatte kollar på sändningarna från OS från klockan sju på morgonen och fram till 14-15-tiden med korta avbrott som tvättstugan idag och nödvändig städning och annat pyssel. På nätterna vaknar hon ju alltid vid tvåtiden och då lyssnar hon radions sändningar till fram på morgontimmarna så hon har inte missat mycket från detta OS. Mitt i middagen, fläskkotlett, klyftpotatis, grönsallad och  bearnaisesås så kommer en man och ska förstärka ytterdörren med brytjärn. Karln fixade även till den tröga låskolven så att matte lättare kan öppna dörren samt satte fast dörrlisten som hade lossnat vid golvet.


Albin vilar efter någon av promenaderna......och det gör jag nuInga kommentarer:

Skicka en kommentar