"Twingly statistik"

måndag 5 februari 2018

Rundor i -11 och solsken....flytt





Robban gick morgonrundan med oss innan han åkte iväg för att hjälpa Lenas yngsta dotter att flytta. Hon pluggar i Örebro och har nu haft turen att få en studentlägenhet där, en sprillans ny och fräsch lägenhet som hon flyttar in i idag. De hyrde släp på OK/Q8 och lånade Lenas pappas Merca för Robban har ingen dragkrok på sin bil. Även om dottern inte hade så mycket med sig hemifrån så är de inte klara ännu för meningen var att hon skulle köpa en säng på IKEA men när de kommer till deras butik i Örebro så har de inga sängar där. Robban sa att det var den sämsta IKEA han någonsin varit på. De åkte vidare till Jysk men där fanns inte heller någon säng som passade henne. Till slut fick de ändå tag i en säng någonstans i stan men jag vet inte var. Shoppingen har tagit största delen av dagen. Även om dottern är duktig på att skruva så skulle Robban hjälpa henne att få ihop möblerna, säng och bord samt koppla in routern. Matte pratade med Robban nyss och då var de fortfarande inte klara...

Lite lustigt är det att det är på dagen precis ett år sedan som vi flyttade hit så det är tydligen ett datum som Robban använder som flytthjälp. Tiden går fort!







Matte har alltså halkat fram på promenadrundorna med oss idag. Det var -11 grader men solen sken varmt. Hon föredrog att gå på upplogade vägar i stället för på knaggliga trottoarer och gångvägar i den mån det har gått.





Jag gillar inte trafiken så mycket. Bäst att vara försiktig..




...och här har någon hund pinkat på väggen. Inte bra



Matte har försökt att gå där det inte har varit så mycket snö med Albin för han får så lätt köldkramp...




Albin kollar in en labrador som passerar förbi




Matte får hjälp att ta sig uppför backen











Så här ser det oftast ut på kvällarna när Albin har lagt sig för natten och matte ska kolla på TV eller läsa någon bok. Leo ligger närmast matte för honom flyttar man inte på även om jag skulle vilja ha den platsen och Iris sitter i mattes knä för det mesta..


Matte ska ta ut oss på kvällsrundan nu. Albin får gå först som vanligt....



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar