"Twingly statistik"

torsdag 15 februari 2018

Solsken.....nyår/hundens år
Idag sken solen när vi var ute på en längre promenad. Så skönt...Det blir lite mer oplanerade promenader eftersom vi går ut mellan viktiga OS- tävlingar och idag har det varit mycket att titta på. Det är verkligen kul att det går så oväntat bra för flera svenska deltagare.....

Och nu kollar matte på matchen Östersund - Arsenal. Kul även om hemmalaget förlorar....Och som vanligt var det liv på skolungdomarna...Bitvis är det riktigt svårt att gå på den knaggliga isenViktigt är förstås att kolla in om vi känner några nya dofter......det här var riktigt spännande

Albin koncentrerar sig........och undersöker varje urinfläck mycket noga

...törstiga Iris i farten igenIdag firas det kinesiska nyåret. Man firar att vi lämnar Tuppens år och imorgon går in i Hundens år.
Det kinesiska nyåret infaller aldrig på samma datum utan alltid vid andra nymåne efter vintersolståndet och i morgon är det dags för den andra nymånen 2018.
Temat för Hundens år är frihet, jämlikhet och broderskap. Vikten av medmänsklighet kommer att prägla året och ge många människor hopp.Matte har skrivit sina förutsägelser för året på sin hemsida under "kinesisk astrologi". Där kan man också se vilket djurtecken man tillhör beroende på vilket år man är född och vad som kan väntas under året.
hundkonsultsonja.se 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar