"Twingly statistik"

onsdag 28 november 2018

Fönsterputs.....långpromenad....Iris



Måste hålla reda på mina leksaker när matte städar...




Efter att matte hade dammsugit skulle hon putsa fönstren men när hon var klar med köksfönstren tog Robban över. Han hann med sovrumsfönstren men sedan fick han en körning så matte får ta vardagsrummets stora fönster i morgon. Robban är upptagen hela dagen i morgon så då kan hon inte få hjälp. Hon fick i alla fall upp både adventsstjärnor och adventsstake idag. Julpyntet väntar hon med tills längre fram i december.









Robban tog en långpromenad med oss när han kom tillbaka. När vi kom hem igen så sitter matte på golvet och kan inte ta sig upp. Hon hade satt sig på huk för att hämta något längst ner i skafferiet när det knakade till ordentligt i hennes redan onda knä. Det gjorde så ont så hon var tvungen att sätta sig på golvet och sedan kom hon inte upp på grund av den intensiva smärtan som för övrigt inte har gått över ännu. Tur för henne att vi inte var borta längre för vem vet hur länge hon hade fått sitta där? 








Iris brukar alltid komma när man ropar på henne. Matte saknade katten och förstod inte var hon kunde ha tagit vägen. Hon ropade men ingen katt visade sig, vilket är väldigt ovanligt när det gäller Iris. Till sin förvåning ser hon senare katten sitta knäpptyst på tevagnen och inte göra en ansats till att varken höra eller röra på sig. För övrigt har vi aldrig sett henne sitta där heller...Hade det varit Leo som brukar gömma sig och aldrig lyssna när man ropar så hade ingen blivit förvånad...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar