"Twingly statistik"

söndag 11 november 2018

Långpromenad.....Leo.....fotboll....fars dag




Vi är ute på en långpromenad. Det duggregnar lätt och det är 9 grader varmt men det känns kyligare än igår för idag blåste det en hel del




Det här måste jag undersöka närmare




Det ser ut som om fåglarna slåss....



Jag hittade faktiskt den här doften först men Albin ska alltid tränga sig fram




...många intressanta dofter finns det








Albin fick följa med Robban till Ica och här kollar han in en liten hund som sitter uppbunden en bit ifrån honom...














Är trött och vill vila innan det är dags för kvällsrundan




...då ska Leo leka med min svans. Honom vågar man inte riktigt säga ifrån till så jag flyttar på svansen i stället och hoppas på att han tröttnar



Två kompisar i soffan...









Det var avslut på allsvenskan idag. Djurgården vann över Sirius med 1 - 0. Målvakten Andreas Isaksson avslutade sin långa karriär idag med att hålla nollan. Han hyllades stort efter matchen och det är han väl värd.


Han har haft fotbollen som yrke sedan han var 17 år. Han har spelat professionell klubbfotboll i sex länder, om man räknar in Sverige. Han har spelat 133 landskamper för Sverige och han har varit med i två VM och fyra EM, vunnit två SM-guld och två cuptitlar. Han återkom till DIF år 2016 och avslutar karriären idag.




Även om det tar matte emot så vill hon gratta AIK som säkrade SM-guldet och blev svenska mästare idag. De har gjort det otroligt bra. Grattis!














Matte har läst deckaren "Höstdåd" av Anders de la Motte och hon gillar verkligen den här författaren. Han har tidigare arbetat som polis och säkerhetschef. Händelsen utspelar sig i norra Skåne där mordutredaren Anna Vesper från Stockholm som flyr från egen tragedi blir indragen i ett makabert dödsfall som visar sig vara kopplat till en 27 år gammal händelse. Författaren skildrar det skånska landskapet och karaktärerna så verklighetstroget och levande. Upplösningen är oväntad. Det här är en bladvändare.

















Matte tänder ett ljus och tänker på sin pappa som dog redan år 1968





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar