"Twingly statistik"

onsdag 7 november 2018

Skogspromenad.....trygghet....nymåne




Skogspromenad idag igen. Det var faktiskt knäpptyst i skogen idag och jätteskönt väder, 8 grader varmt och vindstilla...





Man kan ju undra vad Albin glor på?





....det var på mig. Jag försöker sprätta men har ingen snits eller tillräckligt med styrka i bakbenen så det blir lite fjuttigt..








Matte har bett Robban att gå på en "trygghetsvandring" som polisen och kommunen anordnar i kväll. De vill ha synpunkter på hur otryggt området känns för invånarna och vad som kan förbättras vad gäller ordningsproblem, belysning, etc. Robban ska bland annat ta upp det eviga smällandet runt fritidsgården här intill, buskörningar samt påtala att belysning saknas på ett flertal mörka ställen.

Albin ska få följa med Robban så matte tar kvällsrundan med mig. Hon kan inte själv gå trygghetsvandringen eftersom den kommer att ta en timme och så länge kan inte matte varken gå eller stå. 

Det är ju jättebra att kommunen anstränger sig och vill ha en trygg stad så då bör man ju komma med sina synpunkter.









Det är nymåne. Denna fas står för pånyttfödelse. Bra tid att starta nya projekt, att skaffa sig nya vanor etc.. Plötsliga förändringar kan ske både i privatlivet, vad gäller jobbet och i politiken. Relationer som inleds vid nymåne kommer att ha en större chans att lyckas.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar