"Twingly statistik"

fredag 23 november 2018

Kallt.....utskälld.....fullmåne/Black Friday




Så skönt att vara inne i värmen för det var kallare ute idag, -6 grader. Matte tycker att jag bara blir alltmer bekväm av mig. Förstår inte det?





Vi gick åt sidan för att släppa fram ett par skolelever på motionsslingan




Väntar in matte......









När det knackade på ytterdörren blev jag jättearg. Matte har inte sett mig så arg tidigare och hon gillade det inte alls så jag fick en ordentlig tillsägelse av henne. Utanför dörren stod brevbäraren med boken som försvann på Postnord häromdagen. Bokklubben hade skickat en ny bok och brevbäraren var snäll nog att ta med sig den hit så att matte slapp ta sig till Coop. Matte tyckte inte alls om mitt beteende fast jag skyddar ju bara henne. Brevbäraren skrattade bara åt mig som vanligt fast han fick den ilskna utskällningen...








Det är fullmåne och Black Friday samtidigt. Vad kan gå fel? Jo, mycket. Starka känslor är i omlopp och alltför många människor kan inte motstå frestelsen till att deltaga i köporgien då man antingen övertrasserar sin budget eller köper sådant som man inte alls har användning av. Många är lättlurade och handeln gnuggar händerna av förtjusning. Se även upp för ficktjuvar och andra bedragare som är aktiva en sådan här dag!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar