"Twingly statistik"

torsdag 6 februari 2020

Barmark....Iris/handdukar




Vi har gått de vanliga promenaderna. Det har varit ovanligt tyst och folktomt ute idag också. Vi mötte en förskolegrupp men det är allt. Jag tror att de skulle till badhuset. Inte en enda hund har jag sett till...Konstigt! Nu finns inte det inte ett snökorn kvar heller så det är rena barmarken. Skönt, tycker matte..




Idag var det Albin som var mest intresserad av alla dofter som dök upp längs vägen 




Här står vi och väntar på matte som är inne på apoteket för att hämta ut en av sina astmamediciner.

Och för en gångs skull så läste matte bipacksedeln som medföljde. Där står att detta läkemedel inte passar ihop med den astmamedicin som matte använder mest. Jaha, vad ska matte göra när läkaren sa att hon skulle alternera mellan dessa två läkemedel? Inte undra på att matte vill till lungkliniken och träffa specialister men det skulle ju ta tre månader till dess... "suck"





Efter långpromenaden hade matte tvättstugan. En som verkligen ser till att tvätten aldrig sinar är Iris med sina handdukar. Och det slår aldrig fel att medan matte är i tvättstugan måste hon kissa ner nya handdukar. 

Iris biabädd som hon kissar i står i skyundan i hallen bredvid ett högt skoställ där matte förvarar Iris egna handduksförråd. Nu har Iris kommit på den smarta idén att hon kan riva ner flera rena handdukar som hon också kan kissa på, så att i stället för att byta ut en handduk + ett plastat frottéunderlägg så måste nu flera handdukar samtidigt läggas i Iris privata tvättkorg. Hon tycker väl att matte har för lite att sysselsätta sig med....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar