"Twingly statistik"

onsdag 3 november 2021

Dagsregn....nytt hjul....

 



Matte fick nytt framhjul på elrullstolen vid lunchtid. Teknikern berättade att dessa däck saknar punkteringsskydd som finns i  cykeldäck och därför blir det lätt punktering av vassa stenar, grus och krossat glas. Han och hans arbetskollegor får ju en massa extra onödigt jobb på grund av detta, förutom att den som har elrullstolen blir strandsatt. Han kunde inte fatta varför det inte finns i dessa däck också? Ja, det låter ju märkligt...



Det regnade friskt men det är inget Albin bryr sig om




Nu fick matte ta en omväg hem för hon vågar inte åka förbi gaveln och parkeringen vid sporthallen för där är så mycket grus på asfalten, man ser knappt att det är asfalterat....






Jag hade ju ingen större lust att gå ut i det här vädret men blev ju tvungen förstås



Jag hatar att bli blöt



För en gång skull möter vi en dvärgschnauzer som inte blir helt rabiat när den får syn på mig






Albin gör sig ingen brådska...




.....matte blev tvungen att svara i mobilen









Det doftar gott ifrån skolans kök. Nu ska de tydligen hämta mat till kommunens äldreboenden



Här har många lämnat sina revirmarkeringar....Glömde bort regnet för en liten stund....





Matte har läst "Anstiftarens löfte" av Lennart Matikainen och Rickard Carlsson. Det är andra boken i en trilogi, fortsättningen på Besatthetens inferno.

Terrorn har lamslagit Stockholm igen. Huvudkaraktären Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemärkt återvända hem efter vistelsen i Thailand, där han slutfört sitt senaste uppdrag.

Boken är en fiction, men baserad på verkliga händelser. Vad händer när något omskakande drabbar samhället och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hålla dem trygga? 

En spännande bok, lite tunn ibland men klart läsvärd. Boken  speglar samhället idag. Matte ser fram emot att läsa den 3:e delen.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar