"Twingly statistik"

lördag 28 december 2019

Promenader...skjutbana...aktivitetsarmband...strul...




I morse tog Robban morgonrundan med oss men sedan har matte rastat oss. Vi tog en långpromenad vid 13-tiden. Tyvärr hördes massor av skott från skjutbanan så jag fick verkligen bråttom hem. Det var -5 men kändes kallare ute...




Skotten från skjutbanan pågick även under Albins långrunda. Han blir också orolig men kan hantera det bättre än vad jag kan..



Han försöker lokalisera skjutandet....








Matte fick ett Fitbit Charge3 aktivitetsarmband av Robban och Lena i julklapp. Inte för att hon är så aktiv numera men den håller koll på pulsen och syrenivån i blodet och mäter även sömnen som matte är intresserad av. Igår natt sov matte 6,5 timme och av dem var 35 minuter djupsömn. I natt mådde matte riktigt dåligt pga högt blodtryck så då sov hon bara 2 timmar och av dem 8 minuter djupsömn så hon har mått skit och haft en gräslig huvudvärk hela dagen idag....

Den har stegräknare, kaloriräknare och en hel del andra finesser och är lätt och behaglig att ha på armen.





Desto roligare var det att Djurgården vann över Skellefteå AIK med 3-1. Mycket starkt jobbat av laget eftersom många spelare är skadedrabbade och därmed saknas. Lagets unga stjärna Holtz spelar ju också med Juniorkronorna i VM så han saknas också just nu.

Robban var på plats i Globen. Han fick biljetter av matte i julklapp. Eftersom Lena inte kunde följa med då hon jobbar och hans kompisar är bortresta så följde Lenas yngsta dotter med i stället. Hon har aldrig varit på en SHL-match så det ska bli kul att höra vad hon gillade det. Stämningen på ett fullsatt Globen är något alldeles extra.








De tog tåget till Stockholm vid 09.30-tiden för att hinna gå i lite butiker och käka på restaurang innan matchen men allt strulade tydligen för dem. Tåget gick sönder på ditvägen så de blev sittande i Strängnäs för att vänta in annat tåg. Och nu är det tydligen signalfel som gör att tågen är försenade så vem vet när de är hemma igen? Jag tror att Robban ångrar sig att han inte tog bilen i stället....






Matte har läst "I hemlighet begravd" av Viveca Sten. Det är tionde delen i serien om Morden i Sandhamn och huvudpersonerna åklagare Nora Linde och polisen Thomas Andreasson. Det är en spännande och mycket bra bok. Boken är 458 sidor tjock men är både snabbläst och en bladvändare som är svår att lägga ifrån sig. Boken handlar om två olika kvinnors försvinnande och skelettdelar som hittas på Telegrafholmen.. 

Matte brukar vilja läsa en serie från början men hon har inte läst många av de tidigare böckerna men rekommenderar gärna den här ändå..













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar