"Twingly statistik"

torsdag 12 december 2019

Uppehåll, regn, snö...fullmåne...





Idag har vädret verkligen varierat. I morse varmt och uppehåll i regnandet men när vi var ute på långpromenaden började det att regna igen då vi hade kommit halvvägs ungefär. Inte skönt alls!



 Albin är på upptäcktsfärd




Tror Robban har lite bråttom idag. Han är väl trött på det här vädret han också...




De väntar in matte och mig. Nu regnar det ganska kraftigt och vi har en bra bit kvar innan vi är hemma igen..






Övriga rastrundor har Robban tagit med oss men då i snöstorm i stället. Inte skönare det för det var ganska så blöt snö som piskade i ansiktet....









Nu ska vi snart få öppna våra adventskalendrar. Albin är på hugget men jag vet att det dröjer en liten stund till...Matte skulle ha behövt köpa en kalender till Iris också. Hon kommer kutande så fort vi öppnar våra så nu får hon ett par av sina godisbitar i stället och det för att hon inte ska bli alltför besviken..








Det är fullmåne så det är inte minsta konstigt att vädret varierar och kan ställa till problem på våra vägar och framförallt i kollektivtrafiken..
De som är lättmottagliga för månens påverkan kan känna sig oroliga, stressade, rastlösa och lättirriterade.
Många kan känna sig inspirerade till att sätta igång sin kreativitet, sin fantasi och är öppna för nya idéer och tankesätt. Det är bra tid att knyta nya kontakter i det sociala livet. Ta dock inga överilade beslut! Överraskande nyheter kan dyka upp via mail, telefon eller post.
Fullmånen infaller dagen innan Lucia. Viktigt att vara försiktiga med ljus och eld!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar