"Twingly statistik"

onsdag 26 maj 2021

Dagsregn....superfullmåne/månförmörkelse

 



Regnet har vräkt ner ända sedan igår kväll. Matte har inte varit utanför dörren på hela dagen. Robban tog först morgonrundan med oss. Sedan kom han hit på lunchen och tog ut oss på en promenad. Alltså det var inte kul alls....


Albin är besviken över att han inte har kunnat vara ute på balkongen



Till och med Iris har hållit sig lugn mest hela dagen...



Och matte har mest suttit framför datorn...







Robban kom sedan hit strax efter 16. Han käkade middag, ugnsbakad torsk, innan han tog ut oss på en kortare promenad. Regnet fullkomligt öste ner fortfarande. Tur att Robban hade sin regnrock här, ändå blev vi helt plaskvåta. Begriper inte att Albin inte vill ha något regnskydd på sig...









Idag inträffar en superfullmåne och total månförmörkelse samtidigt och det är mycket sällsynt. Det kallas blodmåne som har fått namnet av den röda färgen som sker när fullmånen skuggas av jorden. På vår del av jorden kan vi tyvärr inte se månförmörkelsen denna gång. Månen ligger i linje med solen och är närmast oss på jorden och ser därför större ut än vanligt. Detta leder till att mycket starka krafter och energier är i rörelse nu. Känslorna blir starka och möjligen lite väl översvallande.

Kanske finns det saker som måste förändras i ditt liv och då är det tid för det nu. Det kan gälla hälsa, kost, dagliga rutiner, kärlek, relationer, jobb etc. Släpp taget om det som inte behövs i ditt liv längre! Månfasen kan inspirera dig till nya idéer. Våga lita på dem så kan de ge dig framgång. 

Många vill uppleva äventyr, nya erfarenheter och förändringar. Perioden kan även komma med en del utmaningar. Det blir spännande de närmsta dagarna framöver för många. Hemligheter kan komma fram i ljuset.

Som alltid vid fullmåne finns risk för aggressioner, våld och oroligheter. Vädret kan också ställa till stora problem.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar