"Twingly statistik"

onsdag 29 september 2021

Bilresa....promenader...regnskurar

 


I morse skjutsade Robban matte till Västerås sjukhus. Hon skulle på återbesök på öron/näs/halsmottagningen efter bihåleoperationen. Trots att vi åkte i mycket god tid kom matte fram bara fem minuter innan hon skulle vara där. Vi hamnade i den ena bilkön efter den andra. Det var vägbyggen, broöppning och så hade en stor lastbil fått punktering. Han stod väldigt olämpligt till så det blev oerhört trångt. Trafiken kunde bara köra i en fil i taget.

Hur som helst tog läkarbesöket bara 10 minuter och kostade 320 kr. Bra timpenning. Bihålorna såg bra ut men matte har fått tillbaka polyper i vänster näsborre, men de var fortfarande väldigt små. Polyper är en kronisk sjukdom i slemhinnorna, så operation tar bara tillfälligt bort symtomen. Hade matte tålt kortison så hade det troligen tagit längre tid innan de hade kommit tillbaka.
Matte ska tillbaka på återbesök i februari. Då har det gått ett år efter operationen.

Efter sjukhusbesöket åkte vi till IKEA och kom dit en kvart innan de öppnade. Robban skulle köpa gardinstänger till caféet. Det besöket gick fort eftersom det inte var många kunder i varuhuset.

Och nästa stopp blev vid zoobutiken i Köping, där han skulle ha sköldpaddsmat






När vi kom hem hade det börjat att regna. Matte tog ut oss på våra promenader ändå. Robban gick till caféet.



Och så var det min tur. Matte kortade av min promenad så jag slapp gå så långt...







Matte hade lite mer skrivarbete att utföra åt caféet









Matte orkade inte laga mat så hon tog en 90 grams hamburgare med ost och pommes frites på caféet. Hon vill varken ha bröd eller dressing och hon är ju inte förtjust i pommes heller men någon gång ibland kan hon äta några stycken. Hon åt inte upp alla idag heller. Det var faktiskt första gången hon åt inne på caféet. Hon har tidigare fikat en gång på uteserveringen, så hon är ingen stamgäst precis.






När hon kom hem tog hon ut Albin på en långpromenad. Nu duggregnade det..





Matte kunde inte förstå varför Albin plötsligt fick så bråttom men det upptäckte hon efter en stund. Det gick en schäfer en bra bit framför dem och han måste ha gått samma sträcka så att Albin kände lukten av honom..Just här fick han en skymt av schäfern.....



Ska jag behöva gå ut i det här vädret?




En dvärgschnauzer skäller ut mig..Varför vet jag inte?



Nu vill jag gå hem...








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar