"Twingly statistik"

torsdag 9 september 2021

Trist...förpackning...."problemhund"/aggressivitet

 



Även om jag inte är speciellt förtjust i långa promenader så tycker jag att det är trist att matte inte har kunnat följa med oss ut idag...Robban tog morgonrundan och sedan kom han hit vid 11-tiden och tog en längre promenad med oss. Därefter dök han upp vid 15.30-tiden för att vi skulle få en kortare rastrunda..Okej, det går ingen nöd på oss men trist är det. Matte tar dock kvällsrastningen...





Robban hade med sig en whiteboardtavla i morse. Han ville att matte skulle skriva upp deras nya fredagsrätt på den. På fredagarna kommer det finnas oxfilé med pommes frites/strips, bearnaisesås eller gräddsås, vitlöks- / persiljesmör och sallad.

Det tog lika lång tid för matte att få fram de fyra whiteboardspennorna som att skriva menyn. Inte nog med att förpackningen var inbrottssäker utan när matte äntligen hade fått tag i pennorna så var varje penna inplastad och det var  nästan omöjligt att få bort plasten..... 


Matte fick ta till sitt rika ordförråd och hennes tålamod prövades kan jag gott säga...







1932-02-26. -  2003-09-12


Dessutom har matte skrivit ut informationslappar inför denna helg,11/9 - 12/9, då caféet kommer att hylla Johnny Cash med hamburgertallrik inklusive läsk/lättöl till specialpris. Och enbart hans musik kommer att spelas där hela helgen..






Albin är besviken för att matte stängde balkongdörren en stund för att hon frös...



Först skulle han inte äta sin kvällsmat men till slut kunde han inte motstå maten...




Nu är han ute på balkongen igen men jag tycker inte att han ser gladare ut för det...




Här har inte hänt mycket mer. Matte har tvättat, dammsugit och skrivit på sin hemsida om "Problemhund? - aggressivitet"



Aggressivitet är inget som är naturligt för hundar. Den utvecklar aggressivitet om man som hundägare inte lyckas ta itu med det den nu har problem med och om de inte får utlopp för sin frustration..








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar