"Twingly statistik"

torsdag 30 september 2021

Väntan...promenader i regn...utfall

 


Ska vi stå länge här? Matte stannade för att släppa förbi flera förskoleklasser som kom i ett långt led på den trånga gångbanan och det tog sin lilla tid. Flera av barnen vinkade till Albin men han var måttligt intresserad...



Jobbigt att vänta så länge...






På förmiddagen duggregnade det så smått. Ändå skulle matte först prata med en granne i porten bredvid som kommer från samma Stockholmsförort som matte växte upp i och sedan mötte vi grannen ovanpå oss och de hade tydligen också väldigt mycket att prata om. Trodde aldrig vi skulle komma iväg. Vi skulle först till sopcontainrarna med en massa förpackningar igen......


...och vad hände där? Jo, en hundägare som äger tre cocker spaniels kom och skulle givetvis prata med matte hon också. Inte så himla kul i det här vädret...Hon tyckte i och för sig att jag var en fin och duktig hund, men ändå..








Albin kom ut på eftermiddagen precis när bussarna kom som hämtar upp skolelever efter skolans slut. Matte fick stanna tills de kom ut på rakan för det är väldigt trångt där borta i böjen. Nu hade regnet tilltagit också..



Albin kollar på några grabbar som spelar fotboll i regnet...




...och här kollar han in den vita storpudeln som gjorde kraftiga utfall mot Albin när han fick syn på honom. Albin höll sig helt lugn. Pudelns matte har det inte lätt vid hundmöten. Den hunden reagerar så mot mig också och även mot andra hundar har jag sett..Han blir minst sagt helt rabiat..







Och där kommer schäfern som vi träffar på lite då och då...Annars har vi inte stött på många hundar idag..







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar