"Twingly statistik"

onsdag 16 februari 2022

Promenader o promenader....fullmåne




Nu vilar jag efter kvällsmaten. Det har inte hänt så mycket idag heller, mer än att matte har haft otur. Det är promenader och OS-sändningar som gäller just nu.

Matte hade bokat tvättstugan idag men vad händer? När hon ska släpa ner all tvätt till tvättstugan, så tappar hon plåtburken med tvättmedlet i trappan. Tvättmedel över alla trappstegen och tomt i burken eftersom locket ramlade av. Hon fick gå in igen och hämta sopborsten. Det blev inget tvättande för hon kastade det uppsopade tvättmedlet. Det är inte helt lätt att släpa två stora IKEA-kassar fulla med tvätt, tvättmedelsburken och så gå ner för trapporna med krycka och med ett högerben som värker som tusan. Matte kunde alltså hålla sig för skratt.

Den här dagen började inte så bra men så är det fullmåne också. Senare på eftermiddagen när matte skulle köra in elrullstolen, krånglade hissdörren igen. Den ville inte gå igen så matte fick köra rullstolen ut och in ur hissen och samtidigt försöka få igen dörren. Till slut efter många om och men gick dörren igen så att hon kunde åka upp. Mattes humör blev inte bättre av detta kan jag lugnt påstå, framförallt av att det är svårt att manövrera rullstolen när det är så trångt...





Annars har vi varit ute på våra vanliga promenader och det har inte hänt något speciellt under dem heller


Vi var ner till sopcontainrarna med en massa förpackningar...


Där gick en arg karl omkring på platsen och muttrade ilsket. Jag tyckte att det var lite obehagligt. Matte pratade med honom men hon fattade inte heller vad problemet var, tills hon såg att han gick och hämtade en lång gren som hade blåst av ett träd. Han skulle alltså fiska upp tomburkar ur metallcontainern och var förbannad för att folk hade gjort det så svårt för honom...
Matte tycker mest att det är tragiskt att folk ska behöva leta tomburkar för att få ihop några kronor...





Albin har haft några hundmöten och skött sig exemplariskt alla gångerna...



Här fick de möte med två hundägare med tre hundar, varav en av dem inte gillade att Albin dök upp...






Vi har varit lite uttråkade när matte har kollat på OS-sändningar men idag var det tydligen en fin dag med flera svenska medaljer, både guld, silver och brons. Kul!



 GRATTIS till damerna som vann guld i skidskyttestafetten






...och ett stort GRATTIS till Lenas barnbarn som fyllde 4 år igår





Matte köpte aldrig några ägg av Annelies ägg igår, men hon fick en bytta full med ägg av Lena, så nu har hon nog så det räcker en tid framöver...




Det är som sagt fullmåne med allt vad det kan innebära. Denna gång står den för kärlek och glädje och är romantisk. Romantiska semestrar och även bröllopsresor planeras. Människor kommer att roas av fester och olika tillställningar den närmsta tiden. En bra tid för kreativitet och att ägna sig åt specialintressen. Personer födda i Lejonet eller Vattumannen kan bli extra starkt påverkade av energierna nu.

Som alltid vid fullmåne är dock starka känslor i fokus, både på gott och ont. En mycket bra tid för meditation och att vistas ute i naturen..

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar