"Twingly statistik"

tisdag 1 februari 2022

 



Vilar efter kvällsmaten...








Albin var jätteduktig då en hundägare med två mellanstora blandraser som hade högljudda åsikter om honom skulle passera förbi....




Det går en liten dvärghund en bra bit bort men Albin missar ingenting hur långt avståndet än är..









Idag ägnade jag en hel tid åt att undersöka olika dofter på marken



Där kommer  kvinnan med de tre cocker spanielhundarna




Jaha, framför oss går en karl som verkar onykter för han vinglar fram och tillbaka över trottoaren. Lika bra att ta det lugnt och hålla oss bakom honom för vi kommer inte förbi ändå. Begriper inte varför vi ska gå på den här trottoaren för det är alltid folk som ställer till hinder på vägen?






Efter våra långpromenader var matte helt genomfrusen. Det var -5 grader men rått och blåsigt. Hon drack en kopp varmt örtte och åt en smörgås, innan hon la sig på sängen för att vila en stund. Hon fick sällskap av Albin...



Jag låg nedanför och vaktade dörren...





....medan Iris låg och sov på sin favoritstol





Albin vilar också efter kvällsmaten...





Det är nymåne i Vattumannens tecken. Februari månad blir betydligt ljusare och trevligare än januari. Möjlighet till nystart är stor. Alla nymånar står för nystart men denna skänker mer optimism. Det är dags att ta tag i saker, tänka nytt, fatta beslut, utmana sig själv och sätta upp nya mål, men se till att planer har en bra grund. Det är viktigt att nu kunna vara flexibel. För många kan det ske stora livsförändringar den närmsta tiden. 

Enligt den kinesiska astrologin går vi in i Tigerns år fr o m idag. 

Nyckelord för året: makt, mod, action, förändringar, viljestyrka, envishet, oberoende, frihet och generositet.

Det kinesiska nyåret infaller aldrig på ett bestämt datum, utan alltid vid andra nymånen efter vintersolståndet. I år infaller nyåret den 1 februari.

Vad som helst kan hända under året, inte alltid till det bästa men Tigerns år kommer att vara fyllt av möjligheter. Nu blåser förändringens vind. Livet kommer att förändras till det bättre för många. Stora förändringar kommer att ske, såväl inom länder och folk som hos enskilda personer. Det kan gälla plötsliga förändringar gällande allt från karriär, hem och relationer. För vissa innebär detta positiva förändringar, för andra kan det bli ett mycket krävande år. Lämpligt är att starta upp nya projekt och vara beredd på att fatta snabba beslut. 


Resten av prognosen för året har matte skrivit på sin hemsida hundkonsultsonja.se för den som är intresserad.


Som vanligt vid nymåne finns risk för tekniskt strul, trafikproblem och väderomslag. Se även upp med eld!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar