"Twingly statistik"

fredag 30 oktober 2020

Struldag....tur och otur om vartannat...

 


Idag har det varit grått och disigt hela dagen men ändå ganska så varmt..




Det mesta har strulat för matte idag men hon är inte förvånad för det är fullmåne i morgon och inte vilken fullmåne som helst. Fullmåne, Allhelgonadagen och Halloween på samma dag. Vad kan gå fel?

Det började i morse med att persiennen i vårt sovrum gick sönder så det går inte att dra upp den. Matte avskyr när persienner är neddragna under dagtid...




Sedan skulle hon gå ut på nätet. Då har modemet gått sönder under natten. Det funkade sent igår kväll. Nu hade matte tur eftersom Robban var ledig idag men ändå skulle åka till Köping. Han fick byta ut det mot ett nytt på Köpings kabelTV.
Hade det hänt i morgon hade hon varit utan internet under hela helgen och även måndag eftersom Robban jobbar då. Tur i oturen alltså. 





Jag och Albin har turats om att skälla högt och ljudligt för det har varit ett jäkla rännande i trapphuset. De håller på och renoverar lägenheten mittemot, där den 91 år gamla damen bodde innan hon fick flytta till äldreboende. Matte höll på att bli galen på oss.



Och så höll matte på att slå sig halvt fördärvad när hon snubblade på Iris som helt smälter in i golvet...Man får verkligen hålla koll på var man går för den katten kan ligga helt avslappnad precis var som helst..
Tredje gången gillt. Matte kom i alla fall till tvättstugan idag som hon har försökt göra två gånger tidigare i veckan, även om det var Robban som fick göra det mesta. Nu är tvättkorgen i det närmaste tom i alla fall..







Vi var ute på en längre promenad vid lunchtid......




Albin fick ett "utbrott" när en mellanstor svart hund plötsligt dök upp. Han är så fånig när jag är med honom ute...



Där kommer den vackra Siberian huskytiken med sin cyklande matte




Albin fick också syn på henne men kollade bara lugnt och stilla...







Vi var ute på en promenad vid 15-tiden också innan Robban var tvungen att åka. Han skulle följa med Lenas yngsta dotter till IKEA i Västerås, hur man nu kan åka dit en fredag eftermiddag? Hon flyttar till Eskilstuna på tisdag och ska  beställa en soffa bl. a.. Hon hade tre lägenheter att välja på så det verkar finnas lediga hyreslägenheter i den stan. Matte gillar Eskilstuna och skulle mycket väl kunna tänka sig att bo där...

När nu Robban är på IKEA ska han köpa en rullgardin till vårt sovrumsfönster så det var väl också tur i oturen att han skulle dit...



Mest tur var väl ändå att Toyota Corollan blev såld idag. Matte var delägare i den bilen så hon är glad. Den nya Volvon är Robbans egen bil..







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar