"Twingly statistik"

måndag 7 december 2020

Promenader....avbokat...blogg....följdsjukdom

 



Vi kom inte ut på morgonrundan förrän strax före nio för matte var tvungen att ringa till öron-näs- och halskliniken och avboka tiden. Hon skulle ha varit där idag men är fortfarande förkyld så då får man inte komma dit. Dessutom blev hon tvungen att avboka den beställda taxin...

För två veckor sedan fick hon avboka tiden för att hon var i karantän pga att Robban bodde här när han var covid19-sjuk. 



Jaha, där kommer några elever som tydligen börjar senare idag. De behöver väl inte vara så högljudda ändå..




Albin har inget emot en sovmorgon...







Matte har bloggat om vad hundägare bör tänka på inför jul och nyår. Alltså nyårshelgen tycker jag inte alls om och hoppas nu för allt i världen att de inte börjar smälla långt i förväg. Ännu så länge är det lugnt ute men det är väl bara en tidsfråga....







Dags för långpromenaden...






....och så var det min tur...Nu börjar det att blåsa hårt igen. Annars har det varit varmt idag, 6 grader




Det är så märkligt. De senaste tre dagarna har vi knappt sett till en enda hund. Man kan verkligen undra var de är någonstans?






Robban kom över en stund på eftermiddagen och följde med på en promenad vid 16-tiden. Han har fortfarande väldigt ont i munnen och i käken. Han var ju ordentligt sjuk i covid19 och tandläkaren var till 100 % säker på att inflammationen vi käken är en följdsjukdom. Han tog tempen på Robban och det visade sig att han hade feber igen och det berodde på den kraftiga  inflammationen. Tandläkaren har sett en ökad tillströmning av patienter som har fått problem efter att ha haft covid19. Han själv var uppbokad långt in i januari men Robban fick en akuttid hos en annan tandläkare den 14/12. Den tandläkaren var också uppbokad lång tid framöver.


Matte hade lagat ugnsstekt falukorv och Robban lyckades få i sig lite mat i alla fall innan han åkte hem igen...Dessutom hade de antiinflammatoriska och smärtstillande medlet som han hade kvar från inflammationen i axeln gjort susen för han fick sova några timmar i natt.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar