"Twingly statistik"

torsdag 17 december 2020

Punktering...rastrundor...regn igen...fulla p-platser...

 



I morse när vi skulle ut på morgonrundan upptäckte matte att det var punktering på höger bakdäck igen. Snacka om att hon blev irriterad. Matte har köpt ett nytt däck och slang så Robban fick ta omvägen till däckfirman i Arboga innan han fortsatte mot Stockholm. Han får hämta däcket i morgon förmiddag. De ska kolla om fälgen kan vara skev och kanske skava. Inte normalt med fem punkteringar på kort tid på samma däck. Något är det som inte stämmer. Den senaste tiden har det gnisslat från just det hjulet.

Matte har använt midjekopplet och kryckorna på rundorna...




Det var länge sedan jag gick på den här gångvägen. Så många intressanta dofter...




En hund står och skäller inne i en trädgård...




Vid 14-tiden kom regnet och det regnar fortfarande....Så himla trist..







Både vi hundar och elrullstolen drar in en massa grus så matte får dammsuga ständigt och jämt...



Och idag har matte strukit juldukar. Att stryka är bland det värsta matte vet men nu är det gjort i alla fall....





Robban ringde nyss och talade om att han var på hemväg. Han har både varit på Arlanda och i Solna och lämnade nu Stockholm.

När han passerade Västerås i morse så var parkeringarna utanför IKEA och ett köpcentrum intill, knökfulla med bilar och det var när butikerna precis hade öppnat. Ingen Coronarädsla där inte...och då har inte löner och pensioner utbetalats ännu för denna månad....

Visst är det märkligt att de stora varuhusen och butikerna får ta in hur mycket folk som helst när vi annars bara får vara 8 personer på andra sociala sammankomster och även privat..Det finns ingen logik i det hela...



De hade ringt från avdelningen och frågat om Robban kunde jobba dubbelpass i morgon, 07.00 - 21.45 men han tackade nej. För det första så orkar han inte och för det andra måste han hämta däcket åt matte för sedan är det helg. Robban jobbar kvällspasset i morgon och dessutom hela helgen.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar