"Twingly statistik"

onsdag 25 september 2019

Långpromenad....inköp....fjärrstyrning...




Det blev en långpromenad vid lunchtid, solen har precis försvunnit och det är 12 grader varmt...



Albin kollar in två väluppfostrade dvärghundar som passerar förbi




Hör en hund som skäller ilsket men jag ser ingen...









Och här sitter jag utanför Ica Maxi på förmiddagen och vaktar bilen. Matte ska storhandla och Robban var inne på skobutiken och köpte sig ett par nya Ecco-skor. Det behövdes verkligen. De han hade har han haft i tio år och var ganska så slitna så butiksbiträdet  fick slänga dem direkt...




Albin höll på att somna innan de var klara med inköpen...






Vi hann precis in efter långpromenaden då det ringde på dörren. Utanför stod hissmontören som skulle ringa innan han kom och som skulle varit här i förra veckan men som matte inte har hört ett knyst ifrån men bättre sent än aldrig. Nu var han här i alla fall och fixade så att matte kan fjärrstyra dörrarna till hissen och entrédörren. Så behändigt! Nu slipper hon sträcka sig eller resa sig upp och hantera dörrarna med en pinne och snabbt hinna in innan dörrarna slår igen. Största problemet för matte blir väl att hålla reda på den lilla dosan.







Matte har läst 3:e boken, Hittebarnet, i serien om barnmorskan Cecilia Lund av Katerina Janouch. Matte tycker att författaren skildrar karaktärerna väldigt bra och verklighetstroget. Hon gillar särskilt skildringen från BB-avdelningen. I den här boken upptäcker Cecilia att hon själv är gravid och det helt överraskande med sitt 5:e barn. Matte gillar den här serien men tycker att man ska läsa böckerna i rätt ordning från början för att få mest behållning. Rekommenderas!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar