"Twingly statistik"

fredag 6 mars 2020

Ilskna dvärghundar...trött Albin... djurklinik



Frost på marken och ett par minusgrader i morse




Jaha, en liten dvärghund som blir hysterisk när den får syn på mig



...och där går nästa gaphals




Vi väntar och låter en grupp stojiga skolungdomar passera förbi först 






Albin mår bra idag men är lite trött så vi gick bara halva långpromenaden. Han är lite obekväm med att vara kopplad i halsbandet då han bara har haft sele på sig sedan dag 1.




Matte måste säga att veterinärer och övrig personal på Arboga djurklinik som är en Anicura-klinik är mycket duktiga, tillmötesgående och trevliga. Enda nackdelen är de fruktansvärt dyra kostnaderna men det är det ju överallt när det gäller veterinärvård nu för tiden. Ett måste är att ha djuret försäkrat.

Tidigare idag ringde veterinären till matte för att höra hur Albin mår, om han äter, dricker, bajsar och kissar? Allt fungerar utmärkt och det var inte ens svårt att ge honom ögondropparna eller att få i honom den smärtstillande medicinen.

Matte som har besökt otaliga djurkliniker och djursjukhus under årens lopp med både hundar och katter har inte den erfarenheten, förutom ett undantag, Dalbyveterinären i Skåne som också var lika engagerad i djurens mående och ägarnas oro. 

Dessutom känner matte till att många hundägare med f.d gatuhundar inte alltid blir så väl sedda och mottagna på olika djurkliniker även om matte aldrig har haft några problem med mottagandet eller behandlingen av vare sig oss eller hennes förra spanska gatuhund Jacinto.


Jacinto   

1 mars 2002  - 12 mars 2012











En trött Albin vilar efter en rastrunda. Han behöver inte ha halskragen på sig så länge han är under uppsikt för han tycks inte bry sig om vare sig ögat eller bröstet ännu så länge. Halskragen åker på till natten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar