"Twingly statistik"

torsdag 26 mars 2020

Vårväder...mattes vanliga otur...




I morse saknade jag den vita katten. Undrar var han kan vara?



Min sprätteknik har inte blivit bättre






Idag ringde de från lungmottagningen i Västerås och avbokade mattes tid pga av coronaviruset, vilket matte misstänkte skulle ske men ändå hoppades slippa eftersom hon har stora besvär med andningen och har väntat så länge på denna tid. Nu får hon inte komma förrän i augusti. Mattes vanliga otur!

Matte ringde för att avboka blodprovstagningen i morgon och ville samtidigt boka tid hos sin husläkare. Då kommer nästa besvikelse. Han har slutat sin tjänstgöring hos oss, säger sköterskan. Matte har ju varit så glad över att hon har haft samma läkare under dessa år som hon har bott här. "suck"

En ny kvinnlig läkare med ett utländskt namn som sköterskan inte kunde uttala har ersatt honom men hon pratar svenska i alla fall och det låter ju skönt. Hon har dock massor att göra och sätta sig in i nu efter sin företrädare. 

Matte måste prata med en läkare angående medicineringen som inte alls funkar på andningsproblemen. De bestämde att läkaren skulle ringa matte i morgon bitti även om hon inte alls är insatt i mattes sjukdomsbild och  problematik med läkemedelsallergierna.






Idag har vi gått två långpromenader. Den första på förmiddagen och sedan vid 14-tiden...Det är rena vårvädret även om det blåste lite väl mycket idag också men nu var det varmare vindar



Albin fick sitta och vänta medan en "kamphund" modell större passerade förbi



Han följde den sedan länge med blicken, ja ända tills den försvann i fjärran



Nu har jag fått upp vittringen på något intressant. Rådjur kanske? Tyvärr såg jag inte till några...






Och där borta kommer en hundägare med tre hundar. Vilka är det?









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar