"Twingly statistik"

torsdag 12 mars 2020

Promenader...veterinär...besviken




Jaha, så kollade matte inte på klockan i morse igen så vi hamnade mitt i värsta rusningstrafiken till skolan igen, massor av bilar men jag tror att cyklisterna är värst som dyker upp precis överallt och där man minst anar det..En sak är säker säger matte och det är att några trafikregler existerar inte i den stan varken när det gäller bilister eller cyklister...



Tror att det är den vita katten som smyger omkring där uppe. Det var ett tag sedan jag såg den sist








På långpromenad. Regnet hänger i luften men ännu så länge har vi klarat oss




Albin kollar efter arbetsmaskinerna men de var inte kvar idag. Nu blev han nog besviken...




Matte skickade in Robban till sin hyresvärd för att hämta en användarmanual till porttelefonsystemet som hon inte har fått. Porttelefonen aktiveras i morgon.





Och här sitter vi och väntar på matte som hämtar ut ett paket på Coop





Måste säga att veterinären verkar väldigt mån om att Albin mår bra för hon ringde nyss till matte igen som bara kunde säga att Albin mår toppen och att operationssåret på bröstet har läkt bra. Däremot vill matte att de tittar på Albins ögonlock för hon tycker att det är lite väl svullet även om Albin inte tycks lida av det men matte är mest orolig för att det skaver mot hornhinnan. Veterinären skulle återkomma i början av veckan och tills dess ska Albin fortsätta med ögondropparna. 




Albin blev besviken för att han inte fick följa med Robban när han åkte med Lena till Eskilstuna för att handla. De åkte i hennes bil och då kunde han inte följa med...Robban ska komma och ta kvällsrundan med oss och då blir nog Albin glad igen...




I kväll spelas matchen Frölunda - Djurgården inför tomma läktare i Göteborg och det måste ju kännas lite annorlunda. Det är sista matchen i grundserien och DIF är klara för slutspel, vilket inte Frölunda är.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar