"Twingly statistik"

onsdag 11 maj 2022

Promenader o promenader...pollen...klösbrädor

 


Jag fick ta långpromenaden först idag, eftersom Albin inte ville gå ut....


Käkade ett par goda grässtrån gjorde jag också...






...sedan blev det dags för Albin vare sig han ville eller inte




...och inga tanter ute idag heller






På eftermiddagen fick jag också ta promenaden före Albin. Nu kom det några regndroppar, precis som igår på eftermiddagen..





Albin måste kolla in om det är en hund som kommer, men det var bara en kvinna som drog på en resväska efter sig. Vi har faktiskt inte sett till en enda hund ute på någon av promenaderna idag. Märkligt!





Och inte blir matte bättre i sina bihålor, så det blir inte så mycket mer gjort än våra promenader, som inte gör saken bättre eftersom det är så hög halt av pollen just nu.






Matte ringde till felanmälan och det blev hon ju inte gladare av. De har alltid haft teltid mellan kl 8-10 och 13-14 varje vardag. Nu har de ändrat så man bara kan få tag i dem tisdag och torsdag mellan 10-12. Visst kan man tala in på telsvarare men matte vill prata med fastighetsskötaren, eftersom hon ska fråga honom om lysrören i köket. Först slocknade lysröret i spisfläkten och nu även det ovanför diskbänken.

Robban skulle ta bort lysröret ur spisfläkten i morse. Då exploderade det. Splitter överallt men han klarade sig utan att skada sig. Lysröret över diskbänken fick han inte loss ens.





Robban fick sätta upp två klösbrädor som matte hade köpt. Iris har roat sig med att klösa på två väggar i vardagsrummet. Annars är hon jätteduktig på att använda klösbrädan i hallen.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar