"Twingly statistik"

måndag 21 mars 2016

Duggregn...ampellilja....




Idag har det duggregnat en hel del. Inte skönt alls med andra ord....
















Vi har precis kommit hem efter en inköpsrunda. Matte storhandlade inför veckan och påskhelgen eftersom Robban inte lär ha tid att skjutsa henne senare i veckan.





Så skönt att komma ur bilen. Vi har suttit i den i 1, 5 timme



Vi gick sedan iväg på en längre promenad och den tog tid eftersom matte knappt kan stödja på sitt vänstra ben på grund av det onda knäet.




Och vem står Robban och pratar med?





Jo, det är Leo som sitter i fönstret. Precis när matte tog bilden hoppade han ner. Han var ganska så arg när han mötte oss i dörren. Lunchen var försenad......och det var den för mig också så jag var väl inte heller så glad precis....




Desto gladare blev Leo, ja, även Iris när matte hade köpt en ny ampellilja till dem...Katterna är helt galna i den växten. Kattgräs vill de inte alls ha....

















Robban har väntat i sex månader på operationen i nacken som ska göras på Karolinska. I morse fick han kallelsen och nu gick det fort. Han ska opereras den 31 mars, alltså om tio dagar men först ska han dit nu på onsdag för läkarbesök och inskrivning inför operationen. Det besöket tar fyra timmar !!!













I morse började Robban på KomVux här i stan. Han ska läsa upp sina mattebetyg på distans. Det var tydligen ca 20 personer till som hade tänkt sig samma sak.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar