"Twingly statistik"

måndag 25 september 2017

Ensamma hemma.....kött.....paket


Robban kom tidigt i morse för att gå morgonrundan med oss men sedan var vi tvungna att vara ensamma hemma för han skulle skjutsa matte till Smärtkliniken i Västerås. Vi kunde inte följa med för han lånade Lenas bil eftersom Robban  måste byta hjullager på sin bil och det kan inte göras förrän i nästa vecka. Han ville inte köra så långt om hjullagret skulle paja ihop helt.


Nu blev besöket på Smärtkliniken helt onödig för läkaren kunde inte hjälpa matte eftersom hon är allergisk mot både bedövningsmedel och kortison, medel som de använder i behandlingen. Läkaren var ledsen att han inte kunde göra något men vad hjälper det? Nu såg han att mattes husläkare har skickat en ny remiss till ortopeden eftersom matte redan har gått artrosskola och fått sjukgymnastik i åratal så nu är det bara för matte att vänta på nytt svar därifrån.


Eftersom de var i Västerås så ville matte köpa gott närproducerat kött hos Carlströms så nu har hon så det räcker ett bra tag framöver.

Idag bjöd hon Robban på biff, klyftpotatis, grönsaker och bearnaisesås och jag förstod på honom att det var riktig gott. Vi fick faktiskt stekskyn i vår kvällsmat och det var riktigt smaskigt.
Under tiden som de är borta kommer det stora tunga paketet från Arken Zoo med Postnord så det stod utanför ytterdörren när matte kom hem. Verkligen snabb leverans. Matte förstår att jag blev jättearg när de ringde på dörren. Hon hade stängt in Albin i rummet för han skäller på det mesta som hörs i trapphuset men är han inne i rummet är han lugn. Han blir så kaxig när han är tillsammans med mig.Robban har bytt bil så nu ska vi skjutsa matte till biblioteket. Hon ska lämna tillbaka böckerna och låna nya.


Matte har fastnat för den här författaren Tatiana de Rosnay och nu har hon läst ut boken, Mocka. Den handlar om frilansjournalisten Justine som lever ett lugnt liv med man och två barn. Sedan händer det hemska att den 12-åriga sonen blir överkörd av en bilist som smiter. Boken är spännande och psykologisk. Hennes böcker vill man sträckläsa. Rekommenderas!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar