"Twingly statistik"

lördag 30 september 2017

Längre morgonrunda...superduktiga
Robban kom tidigt och gick en längre morgonrunda med oss för han skulle med 09.40-tåget till Stockholm till öl - och whiskymässan i Nacka...Tre gånger blev vi stoppade av bilister som frågade efter vägen till sporthallen. Tydligen har de haft danstävlingar där idag.


Robban hade sällskap av Lenas son och svärson. De fick biljetter till mässan av Robban i födelsedagspresenter.


På tåget till Stockholm
Det blev ett jobbigt dygn för matte och då menar jag att kunna gå promenader med oss.  Robban är borta tills i morgon för de ska bo på hotell över natten och Lena har inte kunnat hjälpa till med hundpromenaderna för hon har jobbat fram till klockan 16 och sedan åkte hon och hennes äldsta dotter med tåget till Solna. 

Vi är förstås inte jobbiga utan det är de oerhört smärtsamma stegen som matte måste ta och som tar på krafterna. Alltså har det bara blivit korta rundor i myrsteg så de har tagit sin lilla tid. Jag har nog hört svordomarna även om matte bara viskar fram dem.


Albin har mest gått med nosen i marken och det fick han för en gångs skull eftersom rundan gick långsammare då


...måste ha varit något riktigt intressant
Vilopaus
Jag hittade också några spännande dofter
Parkeringsplatserna räckte tydligen inte till för här står det bilar överallt på gräsmattorna. Måste vara en stor danstävling. Den har hållit på hela dagen.Måste kolla att matte hänger medVilar lite.......kollar in en terrier som går på andra sidan vägenJaha, matte skulle vila en stund på parkbänken
Kvällsrundan med Albin. Nu börjar folk hämta sina bilar så tävlingarna är väl kanske slut

Jag stannar alltid innan vi går över vägen och då får jag beröm av matte

För övrigt har både Albin och jag fått jättemycket beröm för att vi har varit så duktiga och anpassningsbara hela dagen. Det är ju inte alltid så lätt för oss hundar att gå så sakta hela tiden, åtminstone inte för Albin men han har varit superduktig.
Kollar på hockeymatchen Djurgården - Skellefteå AIK. Nu vann DIF med 4 - 2 men matte tycker ändå att laget är lite väl klent och spelar slarvigt. Det är bara ett fåtal spelare och målvakten som håller måttet och presterar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar