"Twingly statistik"

tisdag 26 september 2017

Sopor...hundgodis...retliga Leo...täcke

Vi åkte på en inköpsrunda idag men först blev det en tur till  sopcontainrarna igen. Det blev ju en del skrymmande förpackningar från Arken Zoo igår och idag kom våra kycklingpinnar och hundkex. Matte vill bli av med förpackningarna så fort som möjligt. Hon förvarar kattmat, hundkex och Dentastick i burkar, ja även kattsanden har hon i en hink....Vilken tur att kycklingpinnarna kom idag för de tog slut igår. Kvällen är räddad!
Sedan åkte vi till Ica Maxi för att handla specerier och frysvaror. Bredvid Maxi ligger en Eccobutik. Matte har tidigare provat ett par kängor som hon vill ha och idag köpte hon dem.


Vi gick en rastrunda efter inköpen och innan vi åkte hem
Alltid spännande med nya platser...
...och främmande dofter


Väl hemma köpte matte dubbla kartonger med ägg på torget för det var sista dagen de stod utomhus. De vet inte ännu om de får vara inne i kiosken som under förra vinterhalvåret eftersom det är en ny ägare där.

Robban lagade middagen, ett långkok av nötgrytbitar. Det blev en mycket god gulaschsoppa. Åtminstone sa matte det. Den var ju för stark för oss hundar så vi fick inte smaka.

Nu retas Leo med mig. Han brukar aldrig ligga där för det är jag som oftast brukar vila på den platsen efter kvällsmaten. Och han flyttar sig inte frivilligt. Både Leo och Iris kan vara bra retliga ibland...Robban fick ett nytt hundtäcke av en kompis då hennes hund inte kunde ha det. Jag har ju redan två täcken så vi får hoppas att Albin vill ha det på sig senare när det blir ruskväder eller riktigt kallt ute. Han brukar inte vilja ha täcke på sig men vi får väl hoppas att han ändrar sig....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar