"Twingly statistik"

måndag 11 september 2017

Utflykt....virrig...



I morse skjutsade Robban matte till husläkaren. Det var bara det att hon hade tagit fel på tiden så vi åkte nästan en hel timme för tidigt. Robban tog en promenad med oss under tiden. 

Läkaren hade redan fått röntgensvaren och matte har artros i vänster höft och knä. Nu visste ju matte det sedan tidigare men de ville ju ta ny röntgen av någon anledning? Läkaren skickade remiss till ortopeden. Dessutom skickade han en remiss till hud så nu är det bara för matte att vänta och se hur länge hon får vänta innan hon hör något från dem men det lär dröja? Artrosen är det minsta besväret tycker matte även om det också smärtar medan diskbråcket gör henne helt handikappad på grund av de oerhörda smärtorna i rygg och ben som gör att hon varken kan gå eller stå och knappt ligga heller.





Matte ska på healing i morgon och det längtar hon verkligen till. Vid förra behandlingen avtog smärtorna en hel del och höll i sig i någon vecka.









Matte hade sett fram emot att se filmen Borg i lördags men det gick inte alls trots att biografen bara ligger på andra sidan av torget här utanför.





Matte har nu bokat dvd:n i stället...








När vi var klara hos läkaren tog vi en utflykt. Vi besökte gamla platser där matte och Robban har bott för många år sedan. Matte har ju inte varit utanför dörren på en vecka så det var ju kul för henne att komma ut lite och uppleva gamla minnen.



Albin och jag tyckte att det var kul och spännande när Robban tog en skogspromenad med oss. Jag blev riktigt  virrig av alla intressanta dofter som jag fick vittring på




Här hade jag kunnat stanna länge. Albin tyckte också att det var kul men han  gillar ju alltid nya platser...




På hemvägen stannade vi till vid Ica så att matte har något att äta












I helgen har Albin och jag mest varit i trädgården hos Robban



.....och där trivs vi




Riktigt skönt väder har det varit, bara någon kort regnskur kom det igår



Albin är där nu också medan jag stannade hemma hos matte idag










Iris väntar nog på Albin och Robban men de kommer inte förrän tills kvällsrundan











Nu väntar matte på fotbollsmatchen IFK Göteborg - Djurgården. Det blir ingen lätt bortamatch för DIF med tre mycket viktiga nyckelspelare avstängda men allt kan ju hända....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar