"Twingly statistik"

måndag 8 oktober 2018

Dagsregn......hundrastgård....agilitytunnel...godis




Det har regnat mer eller mindre hela dagen. Riktigt trist väder alltså. 

När vi först hade varit på Coop där matte skulle skicka iväg några böcker och sedan på Ica för inköp av matvaror åkte vi till hundrastgården. Den är inte mycket att hurra för men bättre än ingenting förstås.




Albin blev jätteglad och ville leka och busa med mig men se det ville inte jag. Jag är absolut ingen lekhund utan är mer intresserad av att undersöka platsen i min takt och det väldigt noga förstås...







Albin sprang iväg för att busa med Robban i stället



Albin älskar att springa och kan få upp en bra fart...



Här tränas inkallning och det är han duktig på




...medan jag försöker hitta något ätbart. Jag låtsades inte höra när de ropade på mig





Jag hade tur för det låg godis inne i tunneln men jag blev tveksam över hur jag skulle få tag i det. Jag ville inte gärna gå in i tunneln för det såg lite läskigt ut...



Usch, gjorde några försök men backade varje gång




Robban lockade på mig och det samt längtan efter godiset fick mig att våga gå in lite längre



...och äntligen nådde jag godisbitarna



....jag gick genom hela tunneln



Vände och gick tillbaka när jag upptäckte att matte hade slängt in ett par godisbitar i andra änden. Hon som aldrig har godis med sig hittade ett par jättegamla bitar i sin magväska och de dög ju åt mig. Jag äter allt!



Sedan gick jag genom tunneln flera gånger. Det var ju riktigt kul upptäckte jag. Synd bara att det inte fanns mer godis..




Albin ville absolut inte prova. Matte hade ju inget mer godis och förresten så går det inte att locka Albin med godis medan jag gör allt för en liten godisbit... Märklig kille det där!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar