"Twingly statistik"

tisdag 23 oktober 2018

Hundrastgården.....soffhundar....


Egentligen skulle Robban gå skogspromenaden med oss på förmiddagen men det fanns ingen ledig parkering så vi åkte till hundrastplatsen i stället. Det var riktigt skönt väder även om regnet hängde i luften. 

Luftfuktigheten var hög så matte kunde inte följa med. Det räckte med de få metrar hon gick från bostaden till bilen och från bilen in på Coop för att hon skulle få svårt med andningen så hon fick åka hem.




Det finns en hel del riktigt intressanta dofter här inne...









När jag är här så varken hör eller ser jag någonting annat än det som jag koncentrerar mig på..


Det var full fart på Albin idag...
















Tidigare var Albin sällan uppe i soffan men nu verkar som om han också gillar det så nu får jag inte vara ifred där heller...











Matte har nu läst ut kriminalromanen Francesca av Lina Bengtsdotter. Det är en uppföljare till hennes debutroman Annabelle. Handlingen utspelar sig i den lilla bruksorten Gullspång. På 80-talet försvann en ung flicka och försvinnandet har aldrig klarats upp. Kriminalinspektör Charlie Lager som är uppväxt i Gullspång känner att hon måste ta tag i fallet och lösa det på något sätt. 

Lina Bengtsdotter skildrar livet och människorna som blev kvar i den lilla bruksorten på ett verklighetstroget sätt, om jobben som försvinner, om dysfunktionella familjer, nedtystade hemligheter och destruktiva handlingar. En bra och lättläst bok!

Matte rekommenderar att man läser debutromanen Annabelle först för att sätta sig in i karaktärerna.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar