"Twingly statistik"

måndag 22 oktober 2018

Varannandagsväder.....väntan....





Det har varit betydligt skönare väder idag än vad det var igår. Det sägs att det ska bli varannandagsväder en tid framöver så vi vet nu vad vi har att vänta oss





Albin håller koll på en hund som går framför oss...












På förmiddagen åkte vill till sjukhuset i Köping. Matte skulle på lungröntgen och det gick ju snabbt. Det gick faktiskt snabbare för matte på röntgen än för Robban att hitta en ledig parkering. Herregud så mycket bilar överallt!

Om det nu gick snabbt på röntgen så kan matte inte fatta varför det ska ta 7 - 10 dagar innan hennes läkare får svaret nu i dataåldern?  Sedan vet man inte heller hur lång tid det tar innan läkaren kontaktar matte men som sköterskan sa: Ring och stöt på om du inte hör något!

När det gäller sjukvården idag så är det bara väntan och åter väntan som gäller...






Om det nu gick fort på sjukhuset så tog det desto längre tid på Ica Maxi, då matte var tvungen att storhandla. Det var nästan helt tomt i skåpen...













Iris var inte helt förtjust i att Albin hoppade upp i soffan och störde hennes sömn










Är mätt efter mycket god kvällsmat. Vi fick några bitar kyckling i maten som Robban hade lagt undan till oss när han lagade middag idag.


Ska passa på att sova en stund innan det är dags för kvällsrundan som Robban ska gå med oss innan han ska åka iväg och simma igen.









Det blev wokad kyckling och grönsaker som han lagade till sig och matte.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar