"Twingly statistik"

måndag 1 oktober 2018

Några timmar i bilen....





Idag skulle matte iväg till vc för att mäta blodtrycket. Det tog sin lilla tid och dessutom skulle andra ärenden uträttas.




Blodtrycket var högt men ingen katastrof som sköterskan sa. Nu ska matte tillbaka dit på onsdag och sedan på fredag för kontroll igen. Då ska tid beställas hos hennes husläkare för att se om han har någon lösning på mattes pendlande blodtryck och även på den smärtsamma bihåleinflammationen. 





Rastrunda utanför vc








Sedan åkte vi till Granngården för att köpa hundkex till Albin och mig. De säljs i lösvikt där och matte fyllde en stor påse så att det skulle räcka ett tag framöver.








Nästa stopp blev djurkliniken för inköp av Albins våtfoder. Torrfodret köpte vi i samband med kloklippningen för en vecka sedan. Det tog en månad innan hans mage blev helt bra av denna specialkost, torrfoder toppat med lite av våtfoder och det ska han fortsätta med. Han får inget annat förutom ett par hundkex varje kväll och det fungerar mycket bra.







Vi ville absolut ut ur bilen vid djurkliniken och lukta på alla spännande  dofter..




...så intressant











Det blev även ett kort stopp vid Coop för matte skulle skicka iväg ett par böcker som hon hade sålt och sedan var det dags att stanna till vid Ica för inköp av några matvaror.
När vi äntligen var hemma igen tog Robban en långpromenad med oss...

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar