"Twingly statistik"

tisdag 22 januari 2019

Korta rastrundor....snö o halka...




Robban har varit bortrest i två dagar så vi har bara gått korta rastrundor, både för att det är snorhalt ute men också på grund av att  mattes andningsproblem bara blir allt sämre i den här fuktiga luften. 

Robban tog morgonrundan tidigt med oss innan han åkte iväg igår morse. Han skulle till Färna herrgård och spa som ligger cirka fem mil härifrån. Han har blivit invald i socialnämnden här i stan och hela nämnden åkte iväg på en konferens som pågått i två dagar.  










Jag tycker att det är kul att doppa ner huvudet i snön...




Mycket förrädisk halka under snön



Trodde först att det var Robban som kom men det var en annan Volvo...




Albin går stelt och försiktigt i snön. Egentligen skulle han ha varit hos veterinären idag men matte fick skjuta upp besöket tills på torsdag eftersom Robban inte är hemma och kan skjutsa...











Lena var snäll och hjälpte till med kvällsrundan igår efter  jobbet. Hon vill och får ta Albin som är betydligt lättare att gå med



...än mig. Jag blir ibland helt stirrig och slår dövörat till när jag har fått vittring på något intressant. Och så tycker jag att det är så kul med snön. Matte säger att man måste vara mer bestämd när man håller i mitt koppel. Hon tror också att Robban har skämt bort mig med att jag har fått röra mig åt det håll jag vill lite för ofta och det kan nog stämma. Det får jag inte för matte när vi går promenader. Hon säger att det är hon som bestämmer om och när jag får ändra riktning och gå åt annat håll....så trist..













Väntar på att Lena ska komma och hjälpa till med morgonrundan innan det är dags för henne att åka till jobbet igen. Verkligen snällt av henne. Matte är nu inne och försöker få liv i sömntutan Albin..





Lite varmare i morse, bara -3 grader men fortfarande förrädisk halka..








Det är alldeles för halt på gångvägarna så vi får gå där det är lite djupare snö. Vet inte vad Albin har fått syn på men han är väldigt observant på det mesta..










Vi vet inte när Robban är tillbaka från Färna men matte hoppas att det inte blir alltför sent så att han kan ta en lite längre kvällsrunda med oss då ...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar