"Twingly statistik"

onsdag 2 januari 2019

Slappardag....




Idag har vi inte gjort många knop och det passar mig perfekt.

Efter morgonpromenad och frukost åkte Robban tillsammans med Lenas son och hennes yngsta dotter till IKEA i Västerås. De var tydligen inte ensamma där utan varuhuset var fyllt av köpglada människor. Vi kunde inte åka med för Robban var tvungen att låna en annan bil med släp för att kunna forsla hem grejerna. Han skulle köpa skåp och bänkskivor till deras kök som de ska fixa i ordning. Bänkskivorna köpte de på ett annat ställe i Köping på vägen hem så det tog hela dagen innan han var klar och kunde ta en rastrunda med oss.




Albin var väl inte lika glad över vilodagen men han har också slappat och tagit det lugnt. Han är väl fortfarande lite trött efter smällarhelgen och det lugnande Zylkene.








Katterna hör att Albin och jag är på ingång. Vanligtvis är det bara Iris som tar emot oss. Leo brukar inte bry sig.








Matte har inte varit utanför dörren idag på grund av en  mycket besvärlig andnöd. Hon ringde till läkarstationen och fick tid hos läkaren på fredag för medicinen hjälper inte alls. Hennes ordinarie läkare har semester så hon hoppas att den här läkaren har kunskap och något dundertips på fungerande behandling.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar