"Twingly statistik"

onsdag 16 januari 2019

Snö och åter snö.....vaktar...




Oj, vad det har snöat. Kul tycker jag....



Albin är mindre road...







Robban skjutsade matte till tandläkaren men vi fick inte följa med. Matte sa att det skulle bli för kallt för oss att sitta i bilen och vänta. Det var -5 grader och snöfallet hade ökat när de åkte.

Matte skulle på sin årliga undersökning och den gick ju bra för matte hade inga hål utan tandläkaren sa att allt såg fint ut. Matte blev jätteglad förstås.








Under tiden som matte var borta kom brevbäraren och stoppade in en försändelse genom brevlådan. Matte prenumererar på dammsugarpåsar och det var de som kom nu.



Matte är helt övertygad om att den stackars brevbäraren blev rejält och ilsket utskälld av mig eftersom jag vaktar vårt hem. Albin var instängd i sitt sovrum. Det är han alltid när vi är ensamma någon längre stund för han skäller annars på alla ljud han hör i trapphuset och det vill inte matte. Jag skiljer åtminstone på vad jag behöver reagera på och den närgångna brevbäraren är en sådan person...











När de var hemma igen så tog Robban en runda med oss igen och då var det rena snöstormen



Albin är som sagt inte så glad över snön och det beror nog på att hans känsliga tassar lätt får kramp..













Iris har av någon konstig anledning fått för sig att ligga på diskbänken och sova. Häromdagen ramlade hon ner därifrån...













Soffan är betydligt bekvämare men självklart ska hon trängas med Albin trots att det finns gott om plats....










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar