"Twingly statistik"

tisdag 11 juni 2019

Lång trist och jobbig dag....



Jag har varit uppe sedan fem i morse. En halvtimme senare kom Robban och tog morgonrundan med oss innan han åkte för att jobba. Det har blivit en lång dag även om jag har slumrat till emellanåt. Det gäller ju Albin också men han har mest tillbringat dagen ute på balkongen som vanligt.


Han kan inte riktigt koppla av även om han behöver sova en stund....





Det har varit en mycket jobbig dag för känsliga personer som har astma och andningsproblem som matte har. Hennes luftrenare varnade också för det i morse. Vi har bara kunnat gå korta rastrundor åt gången..


...och det blev inga korvträd idag heller






...jag fick nöja mig med att undersöka intressanta dofter på marken







Albin hör en massa stojande elever som är på väg till skolan




Dags att äta lite gräs igen...









Det har tagit matte nästan hela dagen att dammsuga lägenheten eftersom varje liten ansträngning gav svår andnöd. Hon var tvungen att plocka bort allt från fönsterbrädorna också inför målningen och snacka om att det fanns mycket damm, djurhår och smuts trots att matte städar regelbundet..Dammsuger brukar hon göra varje dag men inte lika noga som idag och det behövdes...

Hon hade räknat med att Robban kunde ta ner gardinen i köket när han kom hit efter jobbet vid 18-tiden men då kände han sig jätterisig. Han har fått ont i halsen och stans huvudvärk så han ska göra det i morgon bitti i stället. Han var tvungen att åka hem och lägga sig direkt efter kvällsrundan. Han hade också kört väldigt många mil idag.

Gardinstången som är specialgjord för vinkelfönstret är svår att både ta ner och få upp så matte klarar inte av det nu.








Och vad gäller kvällsrundan var den inte alls kul för nu vräkte regnet ner









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar