"Twingly statistik"

onsdag 19 juni 2019

Panik...så duktiga hundar...


Natten var jättejobbig. Jag väckte matte kl 01.15 när jag fick panik. Det åskade och blixtrade jättemycket och jag trodde aldrig att det skulle sluta. 

Så jag var trött när Robban kom hit klockan sex i morse och tog ut oss på morgonrundan innan han åkte till jobbet. Han har kört runt Örebro/Kumla-området under dagen och är nu på väg ner till Göteborg igen med ett stopp i Vårgårda där han ska sova i natt.




Idag har både Albin och jag fått jättemycket beröm av matte och det för att vi har varit så duktiga att gå så fint bredvid elrullstolen. Det ser ut som om ni inte har gjort något annat, sa hon. Först fick jag en långpromenad och därefter fick Albin en ännu längre långpromenad.



Vi stannade till för att släppa förbi en familj med flera barn och en barnvagn..



Det hade inte hunnit bli så himla varmt och det fläktade skönt 




Albin kollar in tre små hundar som leker med sina ägare




Han inspekterar elrullstolen medan matte plockar upp efter honom




De stannade till i skuggan en stund...




...och här blev det också lite vila för Albin







De som har läst min blogg tidigare vet ju att matte är ganska så irriterad på Postnord. 

Matte åkte till Coop för att både skicka och hämta ut en försändelse som äntligen hade kommit. Försändelsen, ett mindre paket som hon skulle hämta ut har tagit exakt en månad sedan det beställdes och skickades. Var det har varit under tiden är det ingen som vet? Bättre sent än aldrig?

När hon kom hem fick hon ett mail från en kvinna som hade köpt ett flertal böcker av matte. Paketet hade inte kommit och det borde ha varit framme för flera dagar sedan. Böckerna skickade matte i ett av Postnords egna dyra förpackningar men det verkar vara på drift det också. Portot kan de höja men hur är det med servicen och posthanteringen? 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar