"Twingly statistik"

fredag 12 maj 2023

Korta promenader...varmt...

 


Ute på morgonrunda med matte och vi kom mitt i värsta rusningen till skolan. Elever överallt. Robban kom sedan vid niosnåret för att gå med Albin. Jag fick följa med ut igen...





Vid lunchtid tog matte ut Albin på baksidan av huset. När de var på väg in genom källaren hörde han en hund skälla på avstånd



Och jag fick gå en kortare promenad...



Det är ännu varmare idag, 23 grader. 


Robban kom vid 15-tiden och tog en kortare promenad med oss. Albin la sig ner flera gånger i skuggan. Han har så svårt för solen och värmen.




Matte hade beställt en 150 gr hamburgare med ost, lite pommes frites och tomat, gurka o rödlök som Robban hade med sig. Hon vill varken ha bröd, dressing eller isbergssallad. Det är inte ofta matte äter detta, utan det var säkert flera månader sedan sist. Hon gillar inte pommes heller för den delen men de här går ner utan problem. Kunderna tycker att dessa pommes är supergoda och det märks ju i statistiken.





Teknikern ringde från Hjälpmedelscentrum. Han kunde tyvärr inte komma förrän på onsdag, för de har jättemycket jobb att utföra runt om i hela Västmanland. Ja, mig gör det inget utan  det drabbar Albin mest, men eftersom det ska bli varmt de närmaste dagarna så är han nog bara glad över att han slipper långpromenaderna. Det är nog bättre att han vilar..







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar