"Twingly statistik"

fredag 19 maj 2023

Öm o mörbultad...långpromenader...nymåne


 Robban tog morgonrundan med oss i morse igen innan han skulle iväg till Köping och den avslutande dagen på undervisningen och för slutprover






Matte hade fått tips om en mycket duktig fysioterapeut här i stan och hade fått tid hos henne i morse. Det var inte alls konstigt att matte har sådana kraftiga smärtor, framförallt på höger sida i rygg, höft och knä, så att hon knappt kan röra sig. Musklerna var ordentligt inflammerade och en kota satt snett. Dessutom blev terapeuten tvungen att dra benen och bäckenet rätt. Matte fick sedan ultraljudsbehandling och den kändes på hennes mycket onda muskler och därpå fick hon akupunktur. Matte tyckte att det kändes bättre efteråt men nu känner hon sig helt öm och mörbultad. Hon ska på ny behandling på måndag igen. 





Albin ute på sin långpromenad. Det första grässtoppet..


...och så fortsatte det


Pensionärerna spelar boule...



Robban ringde och berättade att han hade fått klart godkänt på förmiddagens prov. Nu var han på väg till Arboga för nästa prov. Albin la sig ner tills samtalet var slut...





Och så var det min tur....



Det blev ganska så varmt under promenaden






Det blev en längre eftermiddagspromenad också. Här tog matte en genväg mellan skolan och sporthallen för att slippa köra i allt grus på andra sidan av sporthallen. Eleverna har tydligen varit lediga idag för det har varit helt tyst vid skolan hela dagen


Kommunen har planterat nya träd vid skolan. Hoppas nu bara att de här får vara i fred





Idag har jag bara sett en enda hund ute. Undrar var alla hundar har tagit vägen?





De är kompisar de här två..





Det är nymåne i Oxens tecken, vilket innebär att glädje och lycka kan komma in i ditt liv. En positiv tid för känslor, romantik  och relationer. 
Det är en mycket bra tid för all slags av kreativt arbete, oavsett om det handlar om måleri, hantverk, författande, artisteri, matlagning, trädgårdsskötsel etc. 
Ge inte upp för lätt om något som du kämpar för känns motigt och stressa inte upp dig för småsaker! Tänk positivt, vilket kan leda till att du får ett nytt sätt att se på saker och ting.
Var extra försiktig ute i trafiken!

Personer födda i Oxen och Skorpionen eller har dessa stjärntecken starkt representerade i sina horoskop kan påverkas extra mycket av denna nymåne.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar