"Twingly statistik"

onsdag 3 maj 2023

Skönt väder...bilister...taxar...Iris

 


Idag har det varit riktigt skönt väder, 13 grader, sol och blåsten var inte lika kylig som tidigare


Kommunen fick upp en ny lyktstolpe efter den som föll över bilen. Fästet i marken ser stabilare ut nu..



Matte är så trött på bilisterna i den här stan. Vi stod vid det vanliga övergångsstället. En bil, (hantverkare) stannade för att släppa över oss men det var tur att matte anade oråd för från andra hållet kom en bilist i hög fart och bara susade förbi. Det är banne mig bara vissa yrkeschaufförer och A-traktorer som har lite trafikvett och stannar för att släppa över oss gående.






Nej, vi ska inte gå ikapp hundarna framför oss, sa matte till Albin



Här fick han sitta ner vid ett hundmöte med en vinthund



När man kommer nerifrån fotbollsplanerna och ska hem till oss förbi skolan och ska passera sporthallen, så ser man inte om det kommer någon från andra sidan på sporthallens gavel. Vet inte vem eller vilka som blev mest överrumplad, Albin eller de två taxarna som plötsligt dök upp? Hur som helst var det den ena taxen som reagerade med att högljutt skälla ut Albin, som i sin tur var riktigt duktig och nonchalerade dem helt.






Matte har en väska som hon förvarar presentpapper och snören i. Hon behövde ett papper, så hon hade lagt väskan på sängen. När hon senare kom in från köket och skulle lägga tillbaka pappersrullen, så hör hon ett argt "stör-mig-inte-ljud" inifrån väskan. Då har Iris krupit in och lagt sig att sova där. Hon låg där i flera timmar. Matte förstår fortfarande inte hur hon lyckades krypa in och få plats där bland alla rullar och presentsnören, så speciellt liten är hon ju inte precis.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar