"Twingly statistik"

måndag 1 maj 2023

Bilresa....tvätt...dagsregn...

 


Robban tog ledigt från caféet idag för att han skulle hjälpa matte med en del saker innan han åkte till Kista....



Vi åkte bl a till Intersport i Köping



Matte har inga problem med att kassera gamla uttjänta kläder men hon har ett par byxor av märket Puma som hon har använt i åratal på våra hundpromenader och framförallt vid den här säsongen när det fortfarande är lite kyligt ute. Nu har de börjat spricka både här och där och den tidigare svarta färgen är inte vad den har varit. Häromdagen skulle matte laga dem men hennes starka sida är inte att sy. Hon har definitivt inte ärvt dessa anlag från sina föräldrar och hon har inte det minsta intresse av att använda nål och tråd heller, skam den som ger sig men så såg det ut därefter också. 

Robban tyckte att hon skulle köpa nya byxor. Sagt och gjort. Hon fick tag i ett par byxor, också av märket Puma. "Ska du inte köpa en ny keps också?", frågade Robban. Den svarta kepsen som hon har är också urgammal och så urblekt av solen att den ser allt annat än svart ut, så det blev en ny keps också. Matte hade tur, Intersport  hade 25% på sina varor och sista dagen var idag, så kepsen fick hon gratis.




Robban fick hjälpa matte i tvättstugan. Hon behövde köra lakan och handdukar


Dessutom fick han pumpa bakdäcken på elrullstolen...


Igår kväll när Robban och Lena var på Ica Maxi köpte de med sig ett nytt torkstativ till matte. Det gamla hade börjat att rosta, så det hamnade på sopstationen. Nu hoppas matte att det snart blir bättre väder så att hon kan hänga tvätt på tork ute på balkongen igen...



Idag är det dagsregn...





Grattis MoDo till vinsten igår och flyttet upp till SHL! Det var välförtjänt! Matte hade alltså rätt när hon före första matchen sa att MoDo kommer att vinna den här finalserien. När de gjorde första målet igår var hon helt säker på att de skulle greja det.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar