"Twingly statistik"

torsdag 11 maj 2023

Punka...rastrundor

 


I morse hände det som inte får hända. Matte blev inte så glad precis. 



Vi kom bara till gaveln på huset. Punktering på ena bakdäcket. Jag kunde i alla fall göra min morgontoa där på gräsmattan men sedan var det bara att vända och ta oss hem igen. Och det var inte så bara. Det är jättejobbigt att köra med punka. Matte var glad att det inte hände längre bort eller när hon var ute med Albin. Matte sa till Robban redan igår att något kändes vingligt och konstigt när hon körde och var rädd för att punka var på gång, men han såg ingenting ovanligt med däcken. Troligen pyspunka alltså.

Matte ringde till Robban som kom och tog Albins morgonrunda.

Hon ringde även till Hjälpmedelscentrum. De åker ju bara hit på onsdagar men har matte tur kan de ha någon körning i närheten tidigare, så att det kan gå lite snabbare, fast hon tvivlar. Matte brukar inte ha tur.





Matte rastade oss på baksidan av huset vid lunchtid. Albin är snabb att kissa i första bästa buskage...



...för mig tar det betydligt längre tid för jag måste kolla in så mycket annat först, så jag glömmer bort vad jag ska göra. Matte använder midjekopplet och båda kryckorna när jag ska ut. Hon kan dock inte ta Albin i det här kopplet, ifall han skulle möta schäfern eller något annat hatobjekt.

Robban kom och tog en kortare promenad med oss runt 15-snåret och han skulle komma nu vid 18-tiden också..





Matte har skrivit lite informationslappar till caféet angående bl a. öppettider vecka 20. På Kristi Himmelsfärdsdag, torsdag 18/5 håller caféet stängt, precis som förra året. 
Fredagen den 19/5 och lördagen den 20/5 har de öppet 11-20 och på söndagen 11-18 som vanligt.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar