"Twingly statistik"

tisdag 2 augusti 2022

Promenader....psyket....kattkiss

 


Ute på långpromenad i skönt väder, 20 grader och lite fläktande blåst...




Gott med lite fräscht gräs



Sedan tittade solen fram en stund och då blev det vila i första bästa skugga men varmt var det inte. Det måste sitta i psyket på honom...




Och där går den stora vackra schäfern som Albin inte gillar...


Vi såg många hundar ute idag....



Det är inte ofta som jag gäspar men här var jag riktigt trött




När vi bara hade en liten bit kvar innan vi var hemma, så var trottoaren avspärrad, så jag fick gå flera kvarter för att komma runt. Inte alls kul kan jag säga...








Matte blev smått irriterad på Iris men mest på sig själv för det var egentligen hennes eget fel. När matte släpper ut Albin ur hans sovrum på morgnarna, så springer alltid Iris in dit för att dricka ur hans vattenskål. När hon är klar, stänger matte dörren igen för att det inte ska komma in några flugor eller andra insekter i rummet, då hon har balkongdörren öppen på dagarna. Albin har flugfobi inomhus. 

Matte såg ingen katt vid vattenskålen på morgonen så hon stängde igen dörren utan att titta noggrannare i rummet. Klockan 11.30 hör hon ett jamande och det lät som om Iris var instängd någonstans. Hon var inne i Albins rum. Det värsta var att katten hade kissat i sängen där inne och inte lite heller.

Alltså har matte tvättat lakan och överkast i tvättstugan idag. Sängen är egentligen Robbans, så matte sa att om han behöver den i framtiden så behöver han en ny bäddmadrass. Nu har matte lagt plastad frotté i sängen men det är så dags nu.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar