"Twingly statistik"

torsdag 8 december 2022

-13... promenader i kylan...bananer....fullmåne...

 

Idag fick jag ha täcket på mig i kylan. Det har varit -13 grader. Nu är det -10....


En fågel uppe i trädet låter konstigt...





Albin vägrar att ha täcke på sig. Han tar inte ett steg med det på sig...





Det blev ett stopp vid sopcontainrarna idag igen. Matte fick knappt plats själv på elrullstolen för alla kartonger...



Vi behöver bara ta en långpromenad var, när det är så här kallt och det är jag glad över





Det var både hund- och folktomt ute under promenaderna...



...det hördes dock ett hundskall på långt håll





Matte åkte till Coop för att handla ett par varor som inte finns på Ica, som Ariel tvättmedel och glutenfritt matbröd av havre. Hon passade på att köpa tre bananer. Matte reagerade i kassan på att hon tyckte att det blev lite väl dyrt men maten har ju blivit så himla dyr, så hon tänkte inte mer på det. Matte brukar aldrig spara på kvittona men nu fick hon med sig det hem. Nyss kollade hon kvittot och då visade det sig att enligt kvittot så vägde de tre bananerna 1,8 kg, vilket hon tyckte lät mycket för de kändes inte så tunga. Hon kontrollvägde dem på sin köksvåg och då vägde samma bananer 1,04 kg. Ganska stor skillnad. Hon betalade 53 kr för bananerna, så hon får väl äta dem med andakt och njuta av varje tugga, men man kan ju fråga sig om man kan lita på butikernas vågar?





Det är fullmåne i Tvillingarnas tecken. Mycket starka energier och känslor är i omlopp, både på gott och ont. Det är inte enbart aggression i luften utan även passion. Kommunikation och relationer är i fokus nu. Tänk två gånger innan du säger eller gör något förhastat. Plötslig information kan komma angående karriären, nytt jobb, studier o liknande. Planering av resor och även flytt kan också bli aktuellt. Viktigt är också att hålla koll på ekonomi och budget.
Håll extra uppsikt i trafiken och var försiktig med eld! Allmänna kommunikationer och kollektivtrafiken kan trassla ordentligt. Vanligt är med sömnsvårigheter i ett par nätter.

Personer i Tvillingarna och Skytten kan påverkas extra mycket av denna fullmåne.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar