"Twingly statistik"

onsdag 28 december 2022

Smällare...nytt däck...hundmöten...


 Det var ingen rolig kväll igår. Jag hade precis somnat när helvetet bröt loss utanför vårt sovrum strax efter 22-tiden och de höll på med smällandet en bra stund. Jag blev jätterädd förstås och hade sedan svårt att somna om.

Min oro satte fart på magen, så matte blev tvungen att rasta mig i morse. Jag kunde inte vänta ända tills Robban skulle komma. 

På förmiddagen kom teknikern från Hjälpmedelscentrum och bytte däck på framhjulet som hade fått pyspunka. Den här tiden på året får de många punkteringar att åtgärda. Gruset som kommunerna öser ut på gångvägarna består av vasst sprängsten. De små stenarna är vassa som knivar och han visade matte tre stycken små stenar som satt inkilade i däcket och som ledde till punkteringen.






Albin fick ta sin långpromenad först. Här kollar han in den minst sagt hysteriska vita storpudeln. Han hördes långt innan Albin och matte fick syn på honom...



Och här kollar han in en svart mellanstor blandrashund som går på andra sidan av gatan...



...och här har han fått syn på en vit trasselsudd till hund som hade vissa åsikter om att Albin dök upp...





Matte tyckte att det var skönt att hon nu kunde uträtta några ärenden, som att kasta förpackningar till exempel. Vi var inte ensamma vid sopcontainrarna precis. 

Det första hon gjorde när däcket var bytt var att åka till Ica och handla..Hon var inte ensam där heller..



Och, vilka är det som går där borta? Några jag känner månntro?



Jaha, så blev jag utskälld igen. Denna gång av den ilskna dvärgschnauzern





Matte tänkte rasta oss på baksidan nu. Vi hoppas att vi hinner ut innan de börjar med smällandet igen. Både jag och Albin har nu fått Aptus Relax, som förhoppningsvis gör oss lite lugnare. Just nu känner jag mig ganska så avslappnad...













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar