"Twingly statistik"

torsdag 25 september 2014

Ensam fem timmar.......regntäcke.....

Eftersom Robban var ledig idag skulle han och matte uträtta några ärenden i Haninge. De åkte klockan nio och kom inte hem förrän strax före två. Alltså, nästan fem timmar och  så länge har jag aldrig tidigare varit ensam hemma eller ensam och ensam. Katterna var ju också hemma men vad är de för sällskap egentligen? De sov ju bara…… 

     
Iris har lagt sig på mattes fåtölj och det bara för att reta Leo antar jag.....                                      



......konstigt nog puttade han inte bort Iris utan han la sig i skinnsoffan i stället....














Först skulle matte till sin frisör och klippa sig och sedan var de på Biltema, ICA Maxi och djurbutiken CRT. De köpte färskfoder till mig och så fick jag ett regntäcke.




Regnet vräkte ner idag så det var ju snällt att matte tänkte på mig fast jag tycker att hon borde köpa regnkläder till sig själv också för nu blir hon så blöt men hon hittar aldrig något som hon vill ha..

Matte tycker att mitt vintertäcke är lite för varmt att använda just nu och det håller jag med om.




Nyfikna Iris fick syn på ampelliljan och kunde inte bärga sig utan började tugga på den direkt......




Robban köpte nya vindrutetorkare och det behövdes nog med tanke på vädret.....




Jag tänkte faktiskt inte gå ut i morse då jag upptäckte att det regnade så mycket men matte tvingade mig som vanligt…….Jag gjorde mina toabestyr snabbt för jag hoppades att vi kunde gå hem sedan men matte drog iväg med mig på den längre morgonrundan trots ovädret och jag var tvungen att snällt följa med….














Vi har precis kommit in från en runda men nu hade det slutat att regna och det var ju skönt…..
















Matte har precis läst ut en bok till av Mons Kallentoft och den var lika ruggig som de tidigare fyra böckerna, om inte än ännu ruggigare.

















Nu pågår hockeymatchen Djurgården – Färjestad och är det något lag som matte vill att DIF ska vinna över så är det just Färjestad men det blir inte lätt inte, säger hon.....









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar