"Twingly statistik"

söndag 7 september 2014

Hundstallet----Skogskyrkogården.......







Här är jag lite busig.........









....men jag orkade aldrig blogga igår kväll för jag var dötrött efter en händelserik dag. Det var ”Öppet hus” på Hundstallet så vi åkte dit.





Det var en lång bilresa men det gick okej eftersom matte satt bredvid mig i baksätet. Jag känner mig mycket tryggare då.







Oj, oj, oj, så mycket folk och hundar det var där, säkert hundratals om inte mer.... Det var helt tjockt och trångt men jag fick jättemycket beröm för att jag uppförde mig så fint hela tiden. Jag brydde mig inte ett skvatt om de övriga hundarna. 








Både djurambulansen och djurskyddspolisen fanns på plats. Jag fick sitta hos personalen vid djurambulansen medan matte och Robban gick in för att hälsa och kolla på hundarna som finns för omplacering. Dit in fick inte jag och övriga hundar gå men det gjorde inte mig något.


Hundar för omplacering...


Matte och Robban var intresserade av Vesta, en kullsyster till Vera som fanns här förut och som så tragiskt och hastigt dog av cancer. 

Matte hade sett Vesta på fb och såg hur lik Vesta var hennes Vera så hon kollade efter och ja, de var systrar. Vesta är lika fin som Vera men 9-10 kg lättare.  Matte tycker synd om Vesta som inte tycktes trivas i denna miljö. Hon verkar vara lika ljuvligt rar som Vera var.


Vesta  (bild från Hundstallet)

född 2009-05-17

Matte kunde aldrig ta någon bild på Vesta igår för det var alldeles för packat med folk.



Vera

2009-05-17  -  2013-05-26















Efter besöket på Hundstallet åkte vi till Skogskyrkogården där matte ville fixa till graven som hennes föräldrar ligger i med lite nya blommor och så tände vi ett ljus.



Skönt att få sträcka på benen efter bilköer och lång resa....




Här finns det gott gräs som jag måste äta lite av....




Lite färgglada blommor är fint....





Skogskyrkogården är en rofylld och stillsam plats med fina promenadvägar.......










Till slut var vi hemma igen och efter kvällsmaten däckade jag ihop fullständigt och orkade knappt med kvällsrundan....

















Idag har vi gått de vanliga promenaderna och inget särskilt har hänt….


Vilopaus vid närbutiken....












Nu ska matte och Robban käka middag. Jag tror att det blir kyckling……..Jag får som vanligt vänta i ytterligare någon timme på min kvällsmat……Först ska vi ta en liten runda igen....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar